Wpis z mikrobloga

285 173 - 54 = 285 119

Dziś trening XC na Cytadeli- to się chyba stanie jakaś wtorkowa tradycja, ale najpierw przed tym byłem na szybkim serwisie amora (czyszczenie i uzupełnienie oleju). W sumie wyszło jakieś 18km wprowadzenia, potem 5 rundek xc i rozjazd po mieście. Pierwszy raz jeździłem na Cytadeli solo i obawiałem się trochę, że ciężko mi będzie trzymać tempo nie mając przed sobą nikogo, kogo mogę gonić, ani za sobą, żeby mnie naciskał... ale o dziwo wyszło bardzo dobrze! Każde kółko kręciłem ok. 11min (runda ma ok. 3300m i 120m w pionie). Zbliżyłem się nawet do swojego rekordku z poprzedniego treningu z Michałem, kiedy to wykręciłem 10:36- tym razem 10:40 solo, co potwierdza moje odczucia, że forma cały czas się poprawia. Do tego wykres tętna wyszedł, jak z podręcznika :D
Robię trochę #pokazmorde

#rowerowyrownik
kbartek93 - 285 173 - 54 = 285 119

Dziś trening XC na Cytadeli- to się chyba stani...

źródło: comment_kYirGVJqPO4UKlb1cABLExrCPfaIIhi7.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
@kbartek93: Często widzę że ludzie mają okulary założone na paski od kasku, mi tak przeszkadza bo jak chcę ściągnąć kask to muszę najpierw zdjąć okulary. Przyzwyczajenie, czy czemuś służy taka kolejność?
  • Odpowiedz
@Papoot: Polecam nosić po bożemu, chodzi o to, że podczas upadku okulary mają spaść, albo pozostać na głowie, jeżeli założysz je za pasek to z jednej strony mogę się zsunąć a z drugiej trzymać, co może zakończyć się dość nieszczęśliwie.
  • Odpowiedz