Aktywne Wpisy
smutny_przerebel +95
Ile konserwatywnych wartości potrafisz odnaleźć na załączonym zdjęciu?
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
#polityka #sejm #4konserwy #bekazprawakow #heheszki
cinqq +184
Stanowski to jak taki patus co musi się znaleźć na każdej imprezie, biega, wku*wia wszystkich, "rozliczy" jakąś głupią dziewczynę, że jest puszczalska i zakłamana. Sam kręci afery. Skacze po ludziach macha łapami przed twarzą, butelką rzuci. A jak jakiś żarcik nie wejdzie albo wejdzie to mówi "co ty morda taki spięty, świruje, sprawdzam cię tylko hehehehe" .
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
Wszyscy mają go dość i lepiej by było gdyby go nie było...
#stanowski
#randomanimeshit #pixiv #aldnoahzero #slainetroyard #slaine #
Jednak mam słabe nerwy, nawet najlepsi gracze nie wygrywają cały czas w Pokera. Każda przegrana byłaby dla mnie czymś okropnym...
Przegrana z gotówki, którą zarobiłeś na pokerze, aż tak by nie bolała ;D
Znaleźć sobie zainteresowanie (najlepiej związane z pracą) na całe życie, obracać się w podobnym towarzystwie i mieć nadzieję, że będzie tam jakaś dziewczyna ;)
Szukanie niewiasty tylko po to, aby się całować czy założyć rodzinę jest idiotyczne i kończy się fatalnie ^^'
W pozostałych zainteresowaniach jestem bardzo zmienny. Nie mogę sobie znaleźć niczego z czym spędziłbym dłużej niż dwa lata, mam nadzieję, że moja miłość do Wykopu się nie wypali za kilka miesięcy.
http://www.wykop.pl/wpis/12199589/bylem-dzisiaj-na-zajeciach-z-tak-zwanego-doradztwa/
Poza tym głupieję mentalnie, co świetnie widać na przykładzie kontrastu moich wczorajszych i moich dzisiejszych wrzutek na #
@joookub: Pochwal się, bo mnie zainteresowałeś. :>
Uwielbiam to robić. W sensie że otwierać DSowy ROM za pomocą Hex Edytora i rozkminiać dlaczego dana wartość jest daną wartością. A potem pisać proste narzędzia, które mają za zadanie wykorzystać tę wiedzę.
Niestety, moi znajomi zaczynają się wykruszać. Możliwe, że największy projekt, nad którym pracowaliśmy w naszych życiach nigdy nie ujrzy światła dziennego. Bo nie
@joookub: Nie wiem, w jakim kierunku się kształcisz i co cię tak naprawdę jara, ale wielu twórców modyfikacji i tego typu hacków przechodzi na tworzenie "poważnych" gier, jak dla mnie to ciekawa opcja. ;)
A może harować 20 godzin dziennie na zerowej stawce godzinowej/stawce z Kickstartera na debugi licząc na to, że Twój projekt zadowoli wszystkich, którzy zainteresowali się Twoją pierwszą grą?
( ͡º ͜ʖ͡º)
To tak trochę chyba nie
Od marca nie grałem w Hearthstone'a (ʘ‿ʘ)
I tak oto nie widzę się w przyszłości w Smashach, nie widzę się w LoLu, nie widzę się w CSie, w HotSie, ale za to lubię gry, w których powtarzasz coś jak mantrę. Jak Deluxe Ski Jump, Mario Kart, Hearthstone, jRPGki i tak dalej...
Próbowałeś wprowadzić w swoim życiu jakąś systematyczność? Rozpisywanie planów dnia, itp?
Jak często próbujesz się zainteresować jakimś nowym tematem?
Próbowałeś przez ten rok i 5 miesięcy chociaż raz zrobić sobie odwyk od wykopu?
Tak, to jest jedno pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)