Aktywne Wpisy

WielkiNos +578
Juleczka czuje się lepsza od ludzi ze wsi, bo powiększyła sobie usta.
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #logikarozowychpaskow #p0lka
źródło: temp_file3898605643431516613
Pobierz
Mia900 +59
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po

Jest jakaś szansa na to, że ten wpis w całym tym spamie zostanie w ogóle znaleziony?
Mam pytanie o NOWĄ LICEALNĄ MATURĘ z języka obcego na poziomie rozszerzonym.
Jeżeli wybiorę rozprawkę to ile muszę użyć argumentów / ilukrotnie je rozwijać tak żeby dostać maksa za treść?
Wiem że jest jakieś rozróżnienie jeśli chodzi o to czy jest to 'opinion essay' czy 'for or against essay' ale szczegółów nie znam
Opinion essay- we wstępie podajesz swoją opinie na temat. 2 argumenty potwierdzające twoją tezę, potem dajesz, że niektórzy ludzie mają inne zdanie niż ty, a następnie udowadniasz, że nie mają racji (np. Temat: Wyraź opinie czy palenie szkodzi. Twoja teza: Szkodzi w #!$%@?. 2 argumenty: dostaniesz raka i żółte zęby. Kontrargument: Niektórzy zwolennicy palenia twierdzą, że jest wiele bardziej szkodliwych używek, ale
Some experts claim, that the faster children go to school the more inteligent they become (nie ma tu błędu składniowego? :D).
Komentarz usunięty przez autora