@Blackman: ja na wszelki wypadek noszę koma albo w kurtce albo w neseserze. Ponadto mam coś takiego, że jak włożę do kieszeni na wysokości serca to mnie serce zaczyna boleć.
jak włożę do kieszeni na wysokości serca to mnie serce zaczyna boleć.
@ImInLoveWithTheCoco: ciekawe czy ktoś jeszcze ma tak jak Ty, ja wiem jedynie z opowiadań koleżanki że ją serce boli po trawie ale od tel. to nie słyszałem
W pewnej zapadłej wiosce postawiono maszt telefonii komórkowej. Niemal od razu zaczęły napływać skargi - a to kury się nie niosą, a to krowy mleka nie dają, migreny, wzrost liczby samobójstw itede.
Dyrektor sieci komórkowej napisał jedno krótkie pismo do sołtysa:
@Blackman: Co to za problem jeśli się ma etui i folię(ew. szkło hartowane) na wyświetlaczu? Rok niosę już tak swojego G2 i nie mam żadnych śladów takiego noszenia.
@bircov: faktycznie są tylko z prawej strony ale się strasznie przyzwyczaiłem do noszenia telefonu w prawej kieszeni. Szczerze mówiąc zawsze bardzo dbam o telefony i nigdy nie zdarzyło mi się porysować ich o te nity (telefon zawsze wkładam ekranem w stronę nogi)
@Skibil: bardzo możliwe, choć moje doświadczenia tego nie potwierdzają. Może gdzie indzej sprawa - w powłoce przeciwzadrapaniowej. Sprzedają takie telefony...
źródło: comment_tFm2NiGGnkGtbjdP88vVq4DODSt1IiYJ.jpg
Pobierz@ImInLoveWithTheCoco: ciekawe czy ktoś jeszcze ma tak jak Ty, ja wiem jedynie z opowiadań koleżanki że ją serce boli po trawie ale od tel. to nie słyszałem
@Blackman: Aż mi się suchar przypomniał. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Slowbro: No i używanie telefonu zapobiega także wydawaniu pieniędzy na paliwo do samochodu żeby do wszystkich jeździć i z wszystkimi pogadać. Profit
Stopień IP określa tylko ochronę przed wnikaniem wody i pyłu, a nie zarysowaniami.