Aktywne Wpisy
jmuhha +132
Marcowy poranek, wracasz z rezurekcji okadzony kadzidłem, wchodzisz do domu i widzisz jak twoja żona lekarka przecina spód do wielkanocnej majonezowej babki. Oboje jesteście dla siebie pierwszymi. Ufacie sobie i czujecie się dla siebie stworzeni. W tle czuć unoszący się zapach gotowanej białej kiełbasy a z głośników kina domowego wybrzmiewa ciche Alleluja.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
Za godzinę będą tu już goście, a podczas śniadania powiecie im, że wasza dwójka za 6 miesięcy będzie już trójką.
JaNieGejJaPapiesz +294
Za każdym razem jak pomyśle jak polska jest #!$%@? po chwili navhodzi mnie refleksja że moglo być gorzej. Mógł byc jakis batustan w afyce albo jakieś gówno w azji typu chiny lub jakieś slumsy w ameryce południowej. Nie jest może suuper ale moze być
#gownowpis
#gownowpis
Mam zamiar zakupić na gearbest:
Original Xiaomi Utility LED Light Portable USB Lamp Mobile Power Bank Accessory - 5V 1.2W 2,09$
Miband Bluetooth 4.0 Smart Bracelet Watch Sleep Tracking Sports Calls Reminder Alarm for Xiaomi 14,99$
Original 16000mAh Xiaomi Mobile Power Bank Aluminium Alloy Material for Samsung S6 HTC ONE M9 Tablet PC Smart Phone etc 24,99$
W sumie 42.07$
Chciałbym się poradzić w jaki najkorzystniejszy sposób dokonać zapłaty?
Mam konto w Mbanku z kartą Visa i konto na Paypal.
Coś jeszcze opłaca się u nich kupić?
Jak długo muszę czekać na przesyłkę?
#xiaomi
#miband
#gearbest
Płać jak Ci wygodnie. Ja płacę kartą walutową z pominięciem PayPala.