Aktywne Wpisy
dongio +10
Jakie znacie ciekawe słowa?
Moreso_pl +57
Zapraszamy na #rozdajo z Moreso.pl
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Do wygrania jest paczka o wartości 85 zł, która składa się z:
1. masło orzechowe 1 kg
2. orzeszki w chrupiącej skorupce o smaku zielona cebulka 700g
3. mango suszone 500g
4. orzeszki ziemne chili&lime 1 kg
Zasady:
1. Zaplusuj ten wpis
2. Odpowiedz na pytanie:
Osoba z komentarzem o największej ilości plusów wygrywa. Ciekawi jesteśmy Waszej kreatywności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dodatkowo
Stąd moje pytanie
Dlaczego do #!$%@? nędzy każdy hejter uwziął się na Apple'a?
Bo to jedyna marka premium która teoretycznie byłaby w waszym zasięgu? Bo koło butów Churchsa to nawet stać nie będziecie? Bo Dolce Gabbana to możecie sobie co najwyżej na wystawie obejrzeć?
Jest dużo marek premium lub luksusowych, część z nich faktycznie daje lepszą jakoś, część to gówno zawinięte w złoty papierek. Jednak to apple ma najwięcej hejterów - trochę tego nie rozumiem. Sam bym nie kupił najnowszego iPhone czy Apple Watcha ale ten problem można bardzo prosto rozwiązać. Nie podoba mi się to tego nie kupuje.
#iphone #apple #pytanie #oswiadczenie
@WhosYourDD: bo ich nie stać? Rolex jest tak bardzo poza zasięgiem ,że nie mają bóludupy. Apple przy kredycie na 15 lat jest w zasiegu ;)
@PanDziobaku: no właśnie o to mi chodzi.
Btw. pojechali z tym szkłem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@empeash: widać że nie masz pojęcia o czym piszesz, a już bronisz Omegi i Roleksa. Tak się rozprzestrzenia mity, na takich jelonkach "marka" tych firm bazuje.
Podstawowa kwestia to mechanizm działania - zapewniam ci, że byle kwarc za 50 zł jest dokładniejszy niż każdy zegarek mechaniczny. W
@Aureli: marka premium to nie to samo co luksusowa.
Ja myślę, że jeżeli coś w świecie komputerów nazywać marką premium, to właśnie Apple. Chyba ze uwzględniamy też taki szajs jak Vertu.
Fakt, w Stanach Apple nie jest niczym nadzwyczajnym, ale trzeba pamiętać, że zwykłe kompy również mogą sobie kupić odpowiednio taniej.