Wpis z mikrobloga

@swiezemleko: Przecież mężczyźni są tacy idealni. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Oni nie mają cellulitu ani rozstępów, greccy bogowie! Ich tors olśniewa swoim perfekcyjnym kształtem. Wszyscy są wysocy i dobrze zbudowani.
Ale ten beniz... niestety, tylko z napędem na dwie kulki, szkoda, że nie 4x4 #pdk ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@swiezemleko:
@Siaa:
@JamMasterJay
Co komu przeszkadzają cellulit i rozstępy? Gdyby nie reklamy tych wszystkich kremów i papcianin to bym do dzisiaj nie wiedział co to jest ani jak wygląda. Sam po siłowni mam rozstępy na plecach czy barkach. Jakoś mi to nie przeszkadza, a tym bardziej nie przeszkadza na moim różowym. Takie już ma ciało i tyle. Nie wierzę w ciało idealne. Chyba, że zrobione w PSie.
  • Odpowiedz
@Siaa: @RockM: Te chude #!$%@? o tym mówią, żeby się dowartościować. Ja mam rozstępy na całym dole pleców, plecy mam mocno rozbudowane, najszerszy jest na prawdę szeroki (lata ćwiczeń) jakieś tam delikatne na tricu i barkach ale jakbym ważył 60 kilo to bym właśnie #!$%@?ł o zoba jakie ma roztępy, za to ja na takiego gościa mówie co za #!$%@? parodia mężczyzny w rurkach, dziękuje dobranoc ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@JamMasterJay: Też tak myślę, nie ma się co przejmować, poza tym miałam cellulit ważąc 48 kg przy wzroście 177, teraz ważę więcej i też mam. Moje koleżanki - szczupłe, wysportowane i też mają rozstępy i cellulit z okresu dojrzewania.
  • Odpowiedz