Wpis z mikrobloga

Witam.

Bliska mi osoba zapadła na rzadką chorobę.
Choroba jest na tyle unikalna żę nie ma zbyt wielu lekarzy specjalizujących się w tej przypadłości.
Być może jakimś trafem znajdzie się tu ktoś kto miał z tym styczność.
Choroba nazywa się ZIARNINIAK WEGENERA.

Jeżeli ktoś miał z tym styczność, jest w stanie podać namiary na jakiegoś lekarza specjalistę,
bardzo proszę o pomoc.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adrianek2501: cześć. Tą chorobę zdiagnozowali u matki mojej dziewczyny. Postaram Ci się przekazać wszelkie informacje, ale czułbym się bardziej komfortowo pisząc prywatnie. Widzę że w profilu nie masz ustawionego odbierania wiadomości prywatnych. Jeżeli wolisz nie udostępniać tej opcji odezwij się do mnie na maila: halfsquad@gmail.com, albo zostaw tutaj swojego. Nie będę teraz dostępny ale wieczorem wszystko co wiem napiszę.
Pozdrawiam
  • Odpowiedz
@halfsquad Jasne, już odblokowałem tę opcję. Dzięki. Ja się o swojej chorobie dowiedziałem 3 tygodnie temu. Dosyć poważny stan. Dopiero wgryzam się w temat, szukam wszystkiego o tej chorobie ale wbrew pozorom w internecie nie ma tego aż tak dużo... dlatego tym bardziej nieocenione są jakieś wskazówki od osób, które już spotkały się z tą chorobą. Z tego względu szukałem też jakichś grup chorujących na to, for czy grup wsparcia by
  • Odpowiedz