Wpis z mikrobloga

#komputery #informatyka
Może mi ktoś pomóc z udostępnieniem plików z lapka na komputer? Oba są podłączone do tego samego neta i na tym #!$%@? #!$%@? #!$%@? #windows zeby udostępnic cokowiek trzeba przejsc męczarnie porównywalną do holocaustu.
Próbowalem wszystkiego i chcą jakies hasła dupy nawet nie napiszą co to za identy i hasła mają byc. Jak ktos wie co i jak to moze po podeslac instrukcje krok po kroku a stawiam piwo
  • 21
@MrAnielski: ok jest tak, na kompie utworzylem chyba grupe domową, wyskoczylo mi jakies hasło narzucone przez windows, na kompie widze w folderze "sieć" mojego laptopa a na lapktu nic nie wide tak jakby byl w innej grupie domowej, co najlepsze, na lapku nie moge wyjsc z grupy domowej, windows mi zakazuje XDDDDDDDD mam raka w #!$%@?, co za debil to tworzył, tak poplątane i #!$%@? to jest, ze brak słow. To
@MrAnielski: dobra chyba się zorientowałem w sytuacji. Na kompie zrobilem grupę domową, a na lapku automatycznie jestem w jakiejś, ale nie w tej co stworzyłem na kompie, klikam na lapku pokaz haslo grupy domowej, nic się nie dzieje, klikam "opuść grupę domową" -nie można opuścić grupy domowej. #!$%@? RĘCE MI OPADJĄ czemu do #!$%@? mi blokuje wyjscie z jakies #!$%@? grupy ktorą sam windows stworzył???