Aktywne Wpisy
elozapiekanka +550
W szkole miałem typa ktorego matka skończyła liceum z moją matką i miałem porównanie co do zycia
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
Koleś jeździł z ojcem na mecze, wakacje, do aquaparku ( mieszkamy koło Niemiec więc tam jeździł) co chwilę remont pokoju
Dodam że w szkole zawsze miał hajs żeby coś kupić na śniadanie a nie gówno kanapki
McDonald's czy firmowe napoje, serki Monte a nie #!$%@?
Matka kupowała czokoszoki i mówiła że to lepsze niż oryginal
ZenujacaDoomerka +87
Zaczęłam czytać w internecie wątek onlyfanowski
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
Skąd się biorą tacy ludzie?
Chłop np w związku i wydaje 2000 dolarów na OF, daje swojej kobiecie na urodziny zabawkę i okazuje się, że ta zabawka przyszła jako darmowy prezent do dużego zamówienia dla onlyfansiary xD
Kolejna ponad 5000dolcow za same subskrypcję + dodatkowe koszta za wiadomości itp
Po co chłopy sobie to robią będąc w związkach
#gownowpis #logikaniebieskichpaskow
https://www.dropbox.com/s/vx72azd3sc4gaxt/relay.png?dl=0
Pomierzyłem, co i jak i zgłupiałem. Na złączu (2) napięcie jest cały czas. Przy zgaszonych światłach na (1) również jest napięcie, zaś po zapaleniu świateł napięcie na (1) znika. Sądziłem, że napięcia ani na (1), ani na (2) domyślnie nie ma, a dopiero po zapaleniu świateł na (1) i (2) pojawi się napięcie. Co robię źle, gdzie popełniam bład?
Nota katalogowa przekaźnika
Uprzedzając pytania - nie mogę wyprowadzić napięcia bezpośrednio z fabrycznych świateł drogowych, bo te spełniają również funkcję świateł dziennych.
#elektronika #motoryzacja
Chyba, że rajdówkę robisz, to jeszcze jakoś przeboleję (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)