Aktywne Wpisy
linca_pau +988
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Remus00 +16
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem

#niepopularnaopinia? #bojowkataylorswift #taylorboners
czego się spodziewać, to już drugie albo trzecie pokolenie, tzw. gwiazdek Disneya. to produkt, ma zarabiać.
@blisher: Co kto lubi. Mi się podobają jej piosenki. Zwłaszcza z ostatnich dwóch płyt.
a ile znasz wszystkich jej piosenek? 5? 10?
lol
a co dla ciebie nie jest szitem?
@blisher:
patrz ad.1
daję plusa tylko i wyłącznie za zdjęcie, bo wygląda jak milion dolarów, ale opis to #!$%@?