Aktywne Wpisy

Wurzel +18
#zwiazki Krótko i na temat - dziewczyna parę dni przed #walentynki twierdziła, że jest bardzo zajęta pracą (zdalna). Wcześniej, stopniowo co raz mniej pisaliśmy ze sobą (bo ma dużo pracy). Wstępnie ustaliliśmy, że się widzimy dzisiaj.
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak

teperkov +230
Tak się chciałem pochwalić : od przyszłego tygodnia będę człowiekiem bez komornika :D z w pełni operacyjnym kontem, będę mógł pracować na normalna umowę o pracę bez żadnych #!$%@? kombinacji etc :D wychodze na prostą!

Komentarz usunięty przez autora
przy pythonie mogę wyszukać "array length site:docs.python.org" albo "list length site:docs.python.org" i pierwszy wynik jest o tym co szukam, ale nie zawiera tego co potrzebuję, i wszystko jest #!$%@? razem i bez ctrl+f nie połapiesz się
a PHP?
"array length site:php.net"
i mam od razu napisane że potrzeba mi sizeof(), i zalinkowane że robi to co count(), a po kliknięciu na
Poza tym, Python jest obiektowy. I nawet jeśli coś nie jest obiektowe z zewnątrz, to pod spodem i tak jest. Stąd każdy obiekt ma
len(),str()i inne tego typu rzeczy które coś zwracają. Jakbyś dowiedział się podstawy podstaw to byś nie musiał szukać różnicy pobrania długości stringa, aźródło: comment_G1GvAsm1GRKhzieDiYJcU8Xw0ATn7PXl.jpg
Pobierz