Aktywne Wpisy
Wrrronika +14
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +21
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
To zbliżający się ból. Ogromny ból tyłka!
#
#wojsko #polska #neuropa #4konserwy
http://www.polska-zbrojna.pl/mobile/articleshow/13769?t=Stabilne-podstawy-armii
Rzeczywistość wygląda tak, że żołnierze od kilku lat wiedzieli jak to będzie wyglądało, wymiana kadr jest potrzebna m.in. dla budowy rezerwy, podobna rotacja jest stosowana w każdej armii zawodowej (bo nie ma miejsc dla wszystkich żołnierzy szeregowych, szeregowi nie mogą służyć 'nie wiadomo jak długo', rezerwy
@Baron_Al_von_PuciPusia: Ty chyba oszalałeś. Nie ma miejsca dla szeregowych, jest mnóstwo miejsca dla urzędników i oficerów.
@KawaJimmiego: To ma być dowód na przekręt w przetargu?? Nie rozśmieszaj mnie.
Które izraelskie rakiety? Spike?
@Baron_Al_von_PuciPusia: A obronność trzeba utrzymywać cały czas do cholery.
+1