Aktywne Wpisy
karetpoker +10
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
plackojad +1361
W Niemczech są takie automaty na butelki, puszki itd. na kaucje, wrzucasz buteleczkę, drukujesz bon, idziesz do kasy i dostajesz zwrot np. 25 centów za plastikową butelkę, za którą zapłaciłeś uprzednio kaucje.
Wbijamy do lidla, idziemy do automatu bo chciałem zwrócić kilka buteleczek. Pod automatem stoi jakiś dziadek i coś tam majstruje. Słyszę, że kasuje tam butelki, więc czekam...
Na chwilkę zmieniając temat.... Automat ten polega na tym, że wrzucasz butelkę lub cokolwiek co jest na kaucje, to skanuje czy butelka nie jest uszkodzona, czy ma na nalepce taki kodzik i jedzie dalej....
Wracając do dziadziusa, ide w lewo, spojrzeć co on tam #!$%@?, bo nie zauważyłem, żeby wyjmował co rusz to nowsze butelki do wrzucenia a ten co?
xD
#cebuladeals #zagranico #ciekawostki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Za dzieciaka obczailiśmy motyw, wierciło się dziurę w tej monecie, żyłka i ten sam motyw. :D
@Felonious_Gru:
W Piotrze i Pawle byl taki automat. Calkiem dobrze sie sprawdzal.
@Felonious_Gru:
Po to są różne markety, że jak Ci nie odpowiada ich system to po prostu idziesz do innego..