Wpis z mikrobloga

@gregu-: Nono, bez przekłamywania ;) Nie 20k PLN, tylko 5k € ;)
Widzę, że też związany z Cloud Systems i widzę, że też #holandia
Też mam jakoś "na dniach" (czyt. do końca roku) mieć VMWare training, ale w sumie sporo już pochytałem samemu, choć przydałyby się "dobre praktyki".

My mamy zajebistego trenera z naszego softu - obszerna wiedza, zajęcia prowadzone z jajem, ciekawe i sypie coolstory z rękawa.
@mathiu-ban: w sensie ze tez mieszkasz w nl? Treningi vmware to patologia. Jedyny sensowny icm jaki widzialem od nich to ten do uczenia sie samemu. Jelsi chodzi o trening bormalny i matetialy yo to juz jest porazka. Jaki trening planujesz zrobic?
@gregu-: Ta, Den Bosch here.
Nie wiem jeszcze co będzie obejmować ten trening, ale nie wybrzydzam i biorę jak leci. Nawet zupełne podstawy konfiguracji, optymalizacji i dobrych praktyk by mnie satysfakcjonowały.
W sumie to nie wiem nawet, czy to będzie prowadził gość z VMWare, czy ktoś od nas, kto siedzi już w tym dłużej.
Maj/czerwiec powinienem znać więcej szczegółów, ale to też nie ma ciśnień - będzie, to będzie ;)
@gregu-: Wow, kawał czasu. Dla mnie na tę chwilę Virtualne Maszyny to tylko narzędzie pomocnicze, więc nie spędzam tam sporo czasu - raczej się bawię, niż pracuję w tym. Ale dzięki za chęć pomocy, jak tylko natrafię na jakąś ścianę, to chętnie się odezwę. Pozdro