Wpis z mikrobloga

Do rozdania mam zaproszenia na prywatne trackery:
- 1 x Bit-HDTV - tylko filmy i seriale w wysokiej rozdzielczości, raczej łatwo utrzymać ratio,
- 3 x IPtorrents - angielskojęzyczny tracker ze wszystkim, łatwo utrzymać ratio,
- 3 x hd-torrents - angielskojęzyczny tracker ze wstawkami w HD, dość trudno utrzymać ratio,
- 2 x torrentday - angielskojęzyczny tracker ze wszystkim, bardzo łatwo utrzymać ratio,
- 1 x TvT/freshon - najlepszy tracker z serialami, oczywiście nie PL (tą stronę szczególnie sobie cenię i oddam tylko osobie która na to na pewno zasługuje).

Warunek: udowodnij że nie jesteś pijawą i będziesz dbał o konto.

#torrent #torrenty #bittorrent #polishsource #ipt #bithd #torrentleech #tvt #freshon #freshontv #zatoka #piratujo #thepiratebay #tpb #kickass #rozdajo #tracker #btgigs #torrentday #hd #seriale #film #filmy #warez
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ItDoesntMatter: nie mam konta na TG więc ciężko mi porównać, napisze jednak że bit-hdtv jest u mnie na pierwszym miejscu pod względem filmów i ściągam przeważnie z tego trackera. a na TVT chyba nigdy nie miałem okresu 2 tygodniowego w którym się tam nie logowałem, wydaje mi się że nie ma tam tak.
@JURCZ91: nie wiem, przekonaj mnie że podołasz, nie będziesz pijawą i warto dać ci tą
  • Odpowiedz
@JURCZ91: też tak mam z nowymi zapkami, wszystko co potrzebuje mam już na jakiś trackerach. Jedno co to na TG z chęcią bym przygarnął, ale to niewykonalne raczej. A co do TVT to jak oglądasz seriale w HD to lepszej strony chyba nie ma.
@monocentropus: co?
@Dax13: Według mnie, z chęcią się dowiem o lepszym.
  • Odpowiedz
  • 0
Jak na freshon wygląda sprawa starszych tytułów? Np survivor się znajdzie? Tvtorrnets.com prezentował się bardzo ciekawie ale zdechł, bitme.tv dla mnie srednio.

Napisz coś więcej o tej stronie bo seriale w HD to na każdej szanowanej stronie znajdziesz z pre poniżej minuty.
  • Odpowiedz