Aktywne Wpisy
mmenelica +83
Czyli chcecie powiedzieć, że Stanowiski zaaranżował filmik, który nie było fejkowy (brak AI, brak fabrykacji, brak manipulacji montażem), a następnie nagrał 30-minutowy odcinek, na którym wyśmiewa ludzi, którzy uznali go za prawdziwy?
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
zabolek +405
- 1 x Bit-HDTV - tylko filmy i seriale w wysokiej rozdzielczości, raczej łatwo utrzymać ratio,
- 3 x IPtorrents - angielskojęzyczny tracker ze wszystkim, łatwo utrzymać ratio,
- 3 x hd-torrents - angielskojęzyczny tracker ze wstawkami w HD, dość trudno utrzymać ratio,
- 2 x torrentday - angielskojęzyczny tracker ze wszystkim, bardzo łatwo utrzymać ratio,
- 1 x TvT/freshon - najlepszy tracker z serialami, oczywiście nie PL (tą stronę szczególnie sobie cenię i oddam tylko osobie która na to na pewno zasługuje).
Warunek: udowodnij że nie jesteś pijawą i będziesz dbał o konto.
#torrent #torrenty #bittorrent #polishsource #ipt #bithd #torrentleech #tvt #freshon #freshontv #zatoka #piratujo #thepiratebay #tpb #kickass #rozdajo #tracker #btgigs #torrentday #hd #seriale #film #filmy #warez
@Colek: można ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
@unattainable: @hilemz: pokaż screeny jakieś z innych trackerów.
@Colek: podaj maila na pw.
@D3v0: podaj jakieś screeny, jaki tracker cię interesuje i mail na pw.
@fatslimpiotr: no tak, ale ratio całkowite masz 0,1 a na prywatnych trackerach trzeba mieć przynajmniej 1.
bit-hdtv ma więcej filmów niż np. TG? Tvt/freshon nadal mają blokadę konta po 2 tygodniach bez logowania?
@JURCZ91: nie wiem, przekonaj mnie że podołasz, nie będziesz pijawą i warto dać ci tą
Ale szczerze mówiąc to nie wiem czy potrzebuje ( ͡º ͜ʖ͡º)
@monocentropus: co?
@Dax13: Według mnie, z chęcią się dowiem o lepszym.
Napisz coś więcej o tej stronie bo seriale w HD to na każdej szanowanej stronie znajdziesz z pre poniżej minuty.