Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +37
20 lat temu wyjechałem z Polski i powiem wam coś o Polakach. Nie narzekanie czy krytykowanie, po prostu obserwacja.
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Co roku jeździmy z różową na camping. Najbardziej lubimy Bałkany. W tym roku zdecydowaliśmy się na Polskę.
Każdy rozbija się jak najdalej od siebie, krótkie "bry" w łazience i elo. Siedzimy we własnej bańce a ludzie obok to powietrze.
I
Do mojej żony przyszła psiapsióła, Lidka, aby poskarżyć się na swojego narzeczonego. Lidzi kilka dni temu wbił 30 lvl. No i przyszła do nas oburzona postępowaniem lubego. A więc luby zamiast zabrać ją na romantyczną kolację i dać wyjątkowy prezent, bo ona jest przecież wyjątkowa, to zrobił kolację w domu a na prezent dał zwyczajny zegarek za ponad 3 tys i dodatkowo zasponsorował jej skok ze spadochronem i pobyt w SPA. Moja żona przytomnie stwierdziła, że nie każdy facet daje takie prezenty a skoki ze spadochronem są zajebiste i w przyszłości sama by jeszcze raz by chciała skoczyć. Odpowiedź Lidzi mnie rozbroiła. Dawno nie byłem taki rozbawiony.
Gdy już się wyżaliła, wychlała butelkę wina i poryczała się opuściła nasze skromne progi. A ja i moja żona zastanawiamy się, skąd się biorą takie kobiety? Dostają wszystko co chcą. Koleś na co dzień robi wszystko o czym Lidka zamarzy, a i tak jest źle. Zresztą pierścionek zaręczynowy, który dostała był za tani. A drugie pytanie. Co kieruje facetem, żeby być z taką babą. Babą, która wszystkiego żąda i nic od siebie nie daje i uważa że jest jedyna i wyjątkowa.
Po takich historiach jeszcze bardziej doceniam swoją żonę i jej normalność, chociaż czasami też ma gorszy dzień.
@pestis: Staram się.
Komentarz usunięty przez autora
W pewnym mieście powstał sklep, w którym każda kobieta mogła sobie kupić męża.
Miał sześć pięter, a jakość facetów rosła wraz z każdym piętrem. Był tylko jeden haczyk: jak już kobieta weszła na wyższe piętro, nie mogła zejść niżej, chyba że prosto do wyjścia bez możliwości powrotu. Wchodzi więc tam pewna babka poważnie zainteresowana kupnem męża.
Na pierwszym piętrze wisi tabliczka:
"Mężczyźni tutaj mają pracę" - To już coś, mój były nawet roboty nie miał - pomyślała kobieta - ale zobaczę, co
Komentarz usunięty przez autora
@alinka123: to samo mi przyszło na myśl Alino.. :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Wieczny płacz na kobiety ale fakt że za ich zachowanie odpowiadają faceci jest pomijany.
Komentarz usunięty przez moderatora