Aktywne Wpisy
Fajnie się łysym pałom siedziało na stołeczkach za 20-30k + lewizna jak był spokój, teraz się coś zaczęło na bliskim wschodzie to jak szczury uciekają z tonącego okrętu. Gardzę mocno trepami. Pod sąd z tymi zdrajcami!
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
Kinda +57
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
Jest ktoś w stanie wyjaśnić mi dlaczego nie mogę założyć konta na stronie oneplusa? Właściwie to założyłem już cztery, ale na żadne nie mogę się zalogować...
@ferdino: Nie ma! :O
Potwierdziłem już wcześniej...
Niestety sprawdzanie folderu spam nie pomogło :( Próbowałem też włączyć i wyłączyć komputer oraz wyjść i wejść do domu. Ciągle to samo. Jutro spróbuje wymienić na nowy kabel od Internetu.
Na interie nie dotarło nawet potwierdzenie założenia konta. Na pozostałe trzy przyszło od razu, ale na żadne nie da się zalogować... Złe hasło... Próby resetu nic nie dają, nie przychodzi żaden mail...
@Ar_0: OK, sprawdziłem wszystkie proste hasła w stylu "123qwe", aż do "890bnm". Niestety żadne nie zadziałało :(