Wpis z mikrobloga

360 258 - 210 = 360 048

Pętla na wschód od Tarnowa z Rafałem "lokomotywą ;)" @metaxy 'm . Piękna pogoda(ugotowałem się na twardo w długim stroju), piękne drogi, i ogólnie super, gdyby nie fakt że pakując się do samochodu w drogę powrotną zostawiłem kamerę SJCAM sj4000 na parkingu w Tarnowie. Ze względu na utratę zdjęć z wycieczki, wrzucam losowe zdjęcie roweru :<.
https://www.strava.com/activities/283350883/analysis
#rowerowykrakow
#200km
#rowerowyrownik
Pobierz cree - 360 258 - 210 = 360 048

Pętla na wschód od Tarnowa z Rafałem "lokomotywą ;)...
źródło: comment_avh82y8o2wtaOEz419qpJlzuAiIONlPp.jpg
  • 14
@cree: Jakbym jechał sam to też bym musiał "prowadzić", więc niewielka różnica. A z Tobą bardziej chciało się #!$%@?ć. Cieszę się, że mogłem pomóc. Wstaw #200km
@cree: oj ziomuś ;-)
też kiedyś na parkingu SJ4000 zostawiłem ale jakiś młody chłopaczek przyszedł do restauracji i zapytał kogo to kamera, także miałem farta
@cree: no widzisz, czyli da się jeździć na nieprzyklejonych, a dziwiłeś się jak ja 500 km już tak przejechałem ;-)
mimo wszystko lepiej przykleić, bo na krętych zjazdach się spinam
@hqvkamil: Rozbujać bardzo łatwo, gorzej z hamowaniem ;), a właściwie jego brakiem. Jeździ się świetnie, ale muszę się jeszcze sporo nauczyć, zwłaszcza na sporych zjazdach, i przy mocnych wiatrach(uczucie podcinania). Jak tylko przejadę większą ilość kilometrów, napiszę jakiś krótki artykuł.
@cree: Ja mam trochę wyższe obręcze ale nie takie jak Ty. Natomiast na zjazdach jak buja wiatrem to trzeba uważać. Ogólnie mam wrażenie że goście na mtb potrafią szybciej lecieć w dół niż my na szosówce raz ze amortyzacja a dwa rower i jego waga. Mimo że ja ważę 85kg to i tak potrafi mnie z górki bujnąć.