Wpis z mikrobloga

@konoo: Bo opcja slow to aktualizacja z opóźnieniem. Wejdź jeszcze raz w insidera, wybierz fast, a następnie w ustawieniach sprawdź dostępność aktualizacji, powinno Ci wykryć nowy build.
@konoo: Ale co wykryło? Bo z tego screena to nic nie wynika :P. Apka Windows Insider jest tylko po to aby zalogować się do tego programu oraz wybrać opcję "fast" lub "slow". Natomiast samo sprawdzenie i zainstalowanie w10 odbywa się poprzez wejście w ustawienia->aktualizacje, tak jakbyś sprawdzał czy nie ma jakiegoś update'u dla WP8.1.

PS. Na niektórych telefonach najpierw wykrywa aktualizację WP8.1 update 2, a dopiero po jej zainstalowaniu pokazuje się
@filftp: Miałem już zainsatalowane wp8.1 u2, a teraz coś nowego dociągnęło a cholera wie co to na pewno nie wp10
u mnie Insider, wcześniej nawet nie przechodził do opcji slow,fast. Tylko wywalał że telefon nie przystosowany do WP10 i tyle
@filftp: No nic, dziękuję bardzo za pomoc. Ale coś się ruszyło, bo tak jak wcześniej pisałem Insider wywalał od razu że nie będzie 930 balangać z WP10 a teraz już krok dalej poszedł. Swoją drogą ciekawe co za aktualizacje dziś zainstalowałem. #!$%@? już mnie ten WP jednak to była głupota przesiadać się z note2, tu nic nie jest logiczne i proste ( ͡° ͜ʖ ͡°)