Wpis z mikrobloga

@volq: dobra alternatywa do butów biegowych xD

@anonim1133: @slepowzroczny: zastanawiają mnie mocno te buty - a najbardziej to, że chyba nikt ich nie kupuje, bo byłem dopiero co w Lidlu i jak ubrania są wybrane równo, tak buty prawie nietknięte

@Pantograf: a to ciekawe, ja wczoraj zajrzałem do lidla (za ciuchami, nowych butów póki co nie potrzebuję :) i półka z butami wyglądała jak po przejściu tornada -
ludzie są #!$%@? xd wydaje im się, że na buty do biegania trzeba wydać Bóg wie ile bo inaczej są #!$%@?

@slepowzroczny: no na przykład ja tak uważam - nie zawsze to co jest drogie jest też dobre, ale praktycznie zawsze za jakość trzeba zapłacić odpowiednią cenę
@Pantograf: te buty w starym wydaniu (podrobione asicsy a nie nowe balansy) były bardzo dobre, wygrywały w swojej półce cenowej z kalenji z Decathlonu, a do tego były całkiem wytrzymałe. Zbierały dobre recenzje na blogach, wśród osób które posiadały również prawdziwe obuwie do biegania. Z tego co pamiętam, to jakiś koleś przebiegł i wygrał w nich maraton gdzieś w Polsce dla żartu i wcale nie narzekał (a to był pół profesjonalista).