Aktywne Wpisy
assninja +221
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
Dzień dobry w ten mokry poniedziałek.
Teoretycznie powinienem napisać tutaj coś o top80.
Więc niech tak się stanie.
Ciekawostka nr.1 dzisiejszego dnia.
Z każdym dniem jesteśmy bliżej końca.
A jeśli jesteśmy bliżej końca mojego Top80, to też jesteśmy bliżej koncertu Muse.
A ten już za 69 dni.
Jako że za 69 dni mamy koncert, to pora idealna żeby wyjawić wam nr.69 na tym Top80.
Tym miejscem 69 jest...
A jednak nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Darkshines.
Wczoraj niby też napisałem dla zmyły mmmmm mad... mad...
Jeszcze trochę poczekacie na Madness.
Darkshines z płyty Origin of Symmetry.
Dlaczego dopiero 69 miejsce?
'Cause it's good...
A tak na serio, byłoby lepiej, jakby piosenka przez cały swój czas trwania była taka żywa, a tak zwalnia tak mocno, że kiedy pierwszy raz jej słuchałem to wyłączyłem po tym zwolnieniu tempa.
PS.To prawda.
Dziś nie zwalniamy, bo w planach mam skończenie pisania o BHaR.
69.Darkshines – OoS (2001) | 6.4.15
70.Endlessly - Absolution (2003) | 5.4.15
71.Fury – Absolution (2003) | 4.4.15
72. The Gallery – Hullabaloo (2001) | 3.4.15
73.Guiding Light – The Resistance (2009)| 2.4.15
74.Ruled by Secrecy - Absolution (2003) | 1.4.15
75.Screenager - OoS (2001) |31.03.15
76.Forced In - Hullabaloo (2001) |30.03.15
77.Psycho - Drones (2015)|29.03.15
78.Thoughts of a Dying Atheist – Absolution (2003) |28.03.15
79.United States of Eurasia – The Resistance (2009) |27.03.15
80.Take a Bow – Black Holes and Revelations (2006) |26.03.15
Spam @FilozofujacaCalka @Greebo @2ndLaw @dizzydom @imaginaerum @imo0mfg @Alight @qkamil @idealny_material_na_zone @kankawa @czmaja @kielon_ @niziu @somatotropina @Zacouille @no_wai @DupaJasia_
#muse #top80piosenekmusewedlugrandalla