Wpis z mikrobloga

W sumie nie wiem czy to ciekawe czy jest się sens chwalić, ale... wziąłem udział w najnowszym teleturnieju TVP "Podróż Marzeń". Jako, że moją największą pasją i czymś co kocham niesamowicie jest #geografia zaryzykowałem, bo zawsze czekałem na teleturniej podróżniczo-geograficzny. No i nie ma tak, że to jakaś alternatyczna, daleka rzeczywistość. Jeden casting, drugi, trzeci, eliminacje i... udało się, trafiłem do ścisłej rozgrywki. Pomimo, że po drodze raz się skułem. Na "kurort w Kornwalii, mekka surferów" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A jak się wszystko potoczyło - będzie mozna zobaczyć samodzielnie od 11 kwietnia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zachecam mirkoludków do oglądania. Poziom trudności był niezły
pewnie na #ama to sie nie nadaje, ale poznałem kilka ciekawostek jak powstają takie produkcje w rzeczywistości :)
#chwalesie #liganauki # http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/katarzyna-kwiatkowska-poprowadzi-teleturniej-podroz-zycia-w-tvp1
Pobierz Pannoramix - W sumie nie wiem czy to ciekawe czy jest się sens chwalić, ale... wziąłe...
źródło: comment_NiRy8OPZw1kREMm9cmnX02KFopn24oq1.jpg
  • 11