Wpis z mikrobloga

super :D ile w sumie wpadło do kieszeni jeśli to nie tajemnica? :D ja dopiero zaczynam zabawę z pokerem :) ile czasu grasz?

ps. nie chcę z tego żyć bo zarabiam dobrze i nie narzekam bardziej traktuję to jako rozrywkę z adrenalinką :)
@anonimowyzpl: to że możesz przeznaczyć jakąs sume na pokera to jest duży +, bo ludzie którzy graja nl10, ledwo są na + i jeszcze wypłacają nigdy nic nie osiągną w pokerze. Rada jest tylko taka zebyś się uczył grać, a nie tylko gral
@megacwok myślisz, żeby narazie szlifować umiejętności na mikrostawkach czy bawić się grubiej, żeby była większa motywacja? Jeszcze nie rozkminiłem kwestii turniejów na PS - chciałbym wystartować sobie z czasem w jakimś mały turnieju, które polecasz i na co warto zwracać uwagę?
@megacwok słuchaj mam jeszcze pytanie przesłali mi info: Otrzymałeś też od nas bilet do 100K Privilege Freerolls. Pozwoli Ci on przez 31 dni grać w czterech darmowych turniejach dziennie, a pula nagród w każdym z nich wynosi $1000. Gdzie mam ten bilet odebrać???????????