@mamut_ok: Rok temu zamówiłem L i koszulka okazała sie trochę za luźna a spodenki na długie :( Wtedy czytałem żeby zamawiać przynajmniej rozmiar większe.
@Filipek50: ja normalnie kupuję koszulki w sklepie (rozmiar M) miesiąc temu na ali kupiłem 3 koszulki od 3 różnych dostawców i wszystkie w rozmiarze XL i są idealne na mnie. ( ͡°͜ʖ͡°)
@Filipek50: @danielz_: @mamut_ok: @mamut_ok: Dajcie jakieś linka do czegoś wartego polecenie skoro zamawialiście już. Sam ostatnio przeglądałem ale jeszcze się na nic nie zdecydowałem.
@danielz_: Hmmm zobaczymy co to będzie M'ki zamówiłem. Jednak L z tamtego roku były za duże. To i tak będzie taki zapasowy strój, bo wkładka bardzo taka sobie plus tamte spodenki sezonu nie wytrwały. Na zdjęciu widać że prawie na kolanie mi się konczyły.
@Filipek50: Zamawiałem cały strój. Z koszulką kłopotu nie było jak zamówiłem XL (noszę normalnie coś na pograniczu M i L). Jednak spodenki są bardziej ciasne i tu zamówiłbym dwa rozmiary większe. Może dlatego, że nogi mam rozrośnięte.
@CaH2PO42: Też nogi nie mam jakiejś małej ale nie uważam je za jakieś ciasne. Moim zadaniem odpowiednio obciskają. Ciekawie więc jak z tym szyciem mają, może co aukcja to trochę inaczej.
#rower
Komentarz usunięty przez autora