Wpis z mikrobloga

Przed chwilą odważyłem się zrobić eksperyment tabaczany. Wyciągnąłem z szafki Red Bulla, leży tam nieużywany od 2010 roku. Jeszcze połowa prawie jest. Powiem wam że czuć jeszcze aromat było nawet. Tylko teraz mnie trochę brzuch boli, ale to pewnie nie od tabaki. Wiem teraz że zdatna jest do użytku nawet po tylu latach leżenia....

#tabaka #tyton #snuff #redbull
Pobierz wujeklistonosza - Przed chwilą odważyłem się zrobić eksperyment tabaczany. Wyciągnąłe...
źródło: comment_dMfcTkjRvxoiwMBiqjMzAa1IxGhRnsdA.jpg
  • 15
@BorowikPospolity: Od drugiej i polowe trzeciej licem i wtedy to próbowałem różne rodzaje. Potem przez trzy lata paliłem fajki więc zostawiłem wciąganie. Pół roku temu rzuciłem fajki i znowu wciągam tabakę. Teraz już tylko
medyka bo dla mnie jest najlepsza. Jedno pudełeczko starcza na dwa miesiące.
@barekyslaw: Packards również mi smakował ale jednak dla mnie jest zbyt "gruby"
@BorowikPospolity: Nigdy nie smarkałem krwią ale to może dlatego że wciągam bardzo małe ilości na raz.

Jeżeli chcecie coś orientalnego to polecam tą tabaczke. Ma identyczny zapach jaki panuje u dentysty. Nie wiem z czego to wynika ale raz w życiu można spróbować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pobierz M.....r - @barekyslaw: Packards również mi smakował ale jednak dla mnie jest zbyt "gr...
źródło: comment_cJA6kWIXtPfi2IZMguni98ldMd9V9WL0.jpg