Aktywne Wpisy
dziad_lesnyy +3
Siema wykopki. Mam do was pytanko. Mam ps4 może jakieś pół roku, jest to ogólnie pierwsza konsola jaka kupiłem w życiu, wcześniej byłem only PC i pojawia się problem apropo kontrolera. Jak przez całe życie gra się z pomocą klawiatury i myszki, to strzelanie analogiem to jest dla mnie cały czas abstrakcja. Próbowałem się przyzwyczaić, włączałem sobie nawet te nuubskie ułatwienia przy strzelaniu, lecz dla mnie nadal granie w jakieś FPSy jest
cmhqwidget +2
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 7
(dziś wcześniej, wyjeżdżam sprzątać serwerownię #pdk)
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
Nagroda publiczności dla @johnkashtan:
"EJ PAMIĘTAM TEN ODCINEK XD było "Gdzie możemy usłyszeć muzykę poważną" czy coś w ten deseń"
Prawidłowe pytanie:
Miejsce w którym możemy posłuchać wybitnej
(dziś wcześniej, wyjeżdżam sprzątać serwerownię #pdk)
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane.
Motywy eliminowane w tym tygodniu: #!$%@?/ruchanie, Grzegorz Borys, moderatorzy wykopu, Niemcy, Areczek
Nagroda publiczności dla @johnkashtan:
"EJ PAMIĘTAM TEN ODCINEK XD było "Gdzie możemy usłyszeć muzykę poważną" czy coś w ten deseń"
Prawidłowe pytanie:
Miejsce w którym możemy posłuchać wybitnej
#tabaka #tyton #snuff #redbull
@BorowikPospolity: magnet był najlepszy jak dla mnie, mało nosa nie rozrywało
Najlepsza tabaka według mnie. Polecam Cumple.
Kosztuje to ok 5 złoty.
medyka bo dla mnie jest najlepsza. Jedno pudełeczko starcza na dwa miesiące.
@BorowikPospolity: Nigdy nie smarkałem krwią ale to może dlatego że wciągam bardzo małe ilości na raz.
Jeżeli chcecie coś orientalnego to polecam tą tabaczke. Ma identyczny zapach jaki panuje u dentysty. Nie wiem z czego to wynika ale raz w życiu można spróbować. ( ͡° ͜ʖ ͡°)