Wpis z mikrobloga

Nikt nie robi takiego syfu jak palacze. Nikt. Z jakiegoś niewiadomego mi powodu niedopałek #!$%@? przez okno jest społecznie akceptowalny, ale wyrzucenie skorupek od jajka już nie. Biorąc poprawkę na #!$%@? móżgowe ludzi i jednocześnie mając na uwadze ile tego syfu jest na ulicy dziwię się, że na firmy tytoniowe nie jest nałożony przymus wprowadzenia papierosów biodegradowalnych.

Wieśniaki. #patologiazewsi
N.....i - Nikt nie robi takiego syfu jak palacze. Nikt. Z jakiegoś niewiadomego mi po...

źródło: comment_gb3eAJaIRDEHuIL7quWRsb5w4haxGcuE.jpg

Pobierz
  • 64
  • Odpowiedz
@Niedokonczone_Zdani: Jak nie ma śmietnika to wole zgaszonego peta schować do paczki po papierosach albo jakiegoś worka i do kieszeni niż śmiecić jak ostatnia wieśniara. Tak samo nienawidzę jak ludzie plują gumami na chodnik, ciekawe czy w domach też mają podłogi całe w gumach, petach, ślinie i odchodach zwierząt. Tylko podludzie śmiecą. A najgorsze jak taki idiota wyrzuci peta na chodnik, obślini całe swoje otoczenie i jeszcze będzie się oburzał o
  • Odpowiedz
@RzecznikWykopu: On się rzadko ślini przez sen, bardziej się ślini jak widzi że coś jem :D Ale to jest takie obleśne, no fuj. Jeszcze ślinienie się psa zrozumiem, bo to nie jest zwierze na tyle rozumne, żeby kontrolować swoje ślinianki. Ale podludzi, którzy nie potrafią utrzymać śliny w swoich gębach i muszą charać gdzie się da to nie rozumiem. A najgorsze są stare dziadki co zatykają jedną dziurkę nosa i drugą
  • Odpowiedz
@SuperPunia: jak charają to nie śliną ale flegmą. Też mnie #!$%@? jak patole walą z dubeltówki smarki, to już jest szczyt :D Ale ja się ślinie czasem przez sen i to jest #!$%@? jak masz rano poduszkę mokrą ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz