Aktywne Wpisy
America +154
Szkoda Polski. Jeden z ostatnich krajów w Europie w którym można było normalnie żyć. Głupie społeczeństwo ogłupione przez lewackich globalistów oddało kraj w ręce Berlina, Paryża, Schwaba i Sorosa.
#wybory
#wybory
OCIEBATON +1168
Jacyś 18 letni gówniarze na wykopie mi mówią że głosując na PO wybrałem znowu bandę czworga XD
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
#!$%@? dzieciaku jak PO rządzili to prosiłeś mamę o 2 zł na picie (pewnie nadal to robisz)
#wybory
Oj, oj. Ewidentnie otworzył się co do kierunku propagandy rosyjskiej - przynajmniej od ostatniego monologu, który oglądałem.
W tym nagraniu mówi, że Rosja taka świetna, silna, a ich armia jest bardzo dobra, dobrze skomunikowana, zorganizowana. Wszyscy uważać, nie szczekać, itd. Amerykanie o tym wiedzą, itd. Zastraszanie rodem z Moskwy.
A co tam ostatnio było? Mniej więcej cytuję to co zapamiętałem:
"Armia rosyjska jest bardzo słaba, niewyszkolona - sami widzicie, że nie mogą dać rady ze słabą Ukrainą, a Amerykanie ich ignorują, bo szkoda na nich czasu i sobie z nich kpią - słusznie".
Zresztą ogólnie sporo bzdur. Szczególnie o najlepszym teraz (wg niego) możliwym rozwiązaniu: nie pomagać przegranemu - Ukrainie. Na litość...
#ukraina #rosja #ruskapropaganda #wojna #wojsko
Komentarz usunięty przez autora