Wstałem, patrzę na #umf, widzę niezły ból dupy ludzi, którzy nie słuchają muzyki elektronicznej. Że tak zapytam - o #!$%@? wam chodzi? Macie czarnolistę, korzystajcie z niej. Jak jest wasz #woodstock, który to dla mnie właśnie jest festiwalem dla podludzi to wam nie spamuję waszego tagu mówiąc wam jakie to z was #!$%@?, że tego słuchacie. Trochę szacunku do ludzi, którzy mają odmienny światopogląd i gust niż wy. #boldupy #oswiadczenie
@Sordi: ból dupki brudstoku-nic nie poradzisz. Tylko nie rozumiem jednego. pewnie z 200 osób po prostu dało tag na czarną liste i ma to w dupie a garstka wojuje i nie wiem co chce osiągnąć xD nawet na nocnej kulturalnie tagowaliśmy a mogliśmy zrobić burdel ( ͡°͜ʖ͡°)
Że tak zapytam - o #!$%@? wam chodzi? Macie czarnolistę, korzystajcie z niej. Jak jest wasz #woodstock, który to dla mnie właśnie jest festiwalem dla podludzi to wam nie spamuję waszego tagu mówiąc wam jakie to z was #!$%@?, że tego słuchacie.
Trochę szacunku do ludzi, którzy mają odmienny światopogląd i gust niż wy.
#boldupy #oswiadczenie
nawet na nocnej kulturalnie tagowaliśmy a mogliśmy zrobić burdel ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.wykop.pl/wpis/11981989/wiekszosc-setow-w-mp3-i-na-zippyshare-%CA%96-mozna-dzi/
Lol, bo wszyscy co nie słuchają UMFa
Raczej Ty. Ja po prostu nie poruszyłem wątku spamowania, podkreśliłem tylko ten desperacki płacz o szacunek gdy nie szanuje się innych.
A co właśnie zrobiłeś tym wpisem, misiu?
Spoko :)
Komentarz usunięty przez autora