Aktywne Wpisy
assninja +221
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
A choćby to że dzisiaj będzie szok i niedowierzanie.
Jako że w sumie to zgadzacie się ze mną, to dziś dla niektórych będę na czarnej liście.
Nie przedłużam bo jeszcze muszę ciasto upiec i czasu mi gdzieś braknie...
Numer 77 na mojej Top80 to:
/O ty gnoju jeden!/ - wykrzyknął w niebogłosy @FilozofujacaCalka
/O #!$%@?.../ - zdziwił się Stachu Jones
/Ej Randall, ale to jest fajne/ - twierdzili inni
/Poleciał po bandzie/ - powiedział ktoś obok
/A ja mam to w dupie/ - powiedział @Shodan56
Ej, Randall dlaczego taka nowa piosenka jest tak nisko?
Bo jest słaba, a 77 miejsce na mojej liście to max co może być.
/No to jak Psycho na 77, to Madness pewnie 76, no bo przecież nie będzie w top30, przecież jest słabe/ - dość głośno dyskutował Całka.
Ja nie wiem co wy widzicie w tym Psycho.
Przecież zwrot "Your ass belongs to me now! " jest taką żeżuncją że pokazuje 0,6 Wardęgi.
No i zrobić piosenkę z Riffu 0305030 z świetnej piosenki jaką jest Stockholm Syndrome, to już na prawdę trzeba nie mieć pomysłu na melodię.
Sorry ale nie.
Możecie mnie znienawidzić za to, ale takie som fakty.
And on that Bombshell. its time to end, Goodnight!
Spam @FilozofujacaCalka @Greebo @2ndLaw @dizzydom @imaginaerum @imo0mfg @Alight @qkamil @idealny_material_na_zone @kankawa @dawne-dzieje @czmaja @kielon_ @niziu @somatotropina @Zacouille
#muse #top80piosenekmusewedlugrandalla
@Randallovy: NO I TAKA PRAWDA
@Randallovy: Powiedział Szodan, popraw
No i 0305030 jest starsze od SS przecież.
@2ndLaw: Nie. I belong to you jest lepsze od madness pod każdym względem.
@FilozofujacaCalka: @Randallovy: mam pytanie tak właściwie do was obu - o jakiej wersji "Madness" tak właściwie cały czas gadacie? Jeżeli o studyjnej, to nie będę się wtrącał (jakiś czas temu odświeżyłem sobie tą wersję i byłem negatywnie zaskoczony), ale jeśli w grę wchodzi wersja live, to będę się