Wpis z mikrobloga

@Cisnienie_rosnie_na_maksa Graj kim lubisz! Najlepiej naucz się grać porządnie przynajmniej jedną postacią z każdej roli. Jeśli dopiero co zaczynasz, możesz kupić Muradina, Valla, Malfuriona/Tassadara. Są najtansi, easy to play & hard to master i dobrze spełniają swoje role. Idealne dla początkującego ;)
@lmao: Valla moim zdaniem nie sprawia w ogóle przyjemności. Przynajmniej ja tak miałem na samym początku przygody z HOTSem. Postać, która jest prosta, nie sprawia frajdy, gdyż tak naprawdę wszystko ogranicza się do stania z tyłu klikania W+Q. Mówię o Quick matchach, które nie wymagają tak naprawdę większego wkładu. Nie trzeba kompletnie myśleć by zabijać i nie dać się zabić. Nie mówię, że to złe, gdyż wiadomo, że wyćwiczona Valla jest
@lmao: Wspomniałem gdzieś o Raynorze?( ͡° ͜ʖ ͡°) Dla mnie ta postać zawsze była pickiem, który brało się tylko do 5 lvla aby otrzymać golda, nic więcej. Zerowy wkład do gry.
@emsk: przyjemność z gry Vallą polega na intensywności jakiej wymaga, refleksu, szybkich reakcji. Choć osobiście wolę Tychusa, choć po nerfie Odina gra się nim trudniej. A Jainy nie lubię - jak dla mnie zmarnowane 10k golda. Żadnych escape mechanizmów. Dopiero blink na 20lvl.