Aktywne Wpisy
donalejd +61
Źle się czujesz, miewasz stany depresyjne? Just idź do psychiatry bro.
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
Tymczasem ceny u psychiatry w Polsce:
I na co ja płacę te składki zdrowotne?
#psychiatria #psychologia #depresja #polska
enterprize +885
W aferze z Babiarzem na wykopie najbardziej bawi jak lewaki go atakują pisząc, że im się nie podoba jego plityczny przekaz w komentarzu sportowym, podczas gdy sami wciskają lewacką propagandę do każdej możliwej sfery życiowej, z igrzyskami włącznie xD
#bekazlewactwa #lewackalogika #babiarz #lewactwo #ideologicznepraniemozgu #4konserwy #paryz2024
#bekazlewactwa #lewackalogika #babiarz #lewactwo #ideologicznepraniemozgu #4konserwy #paryz2024
Małe curry. Cleveland pretty ballanced xD Swoją drogą co w tej bitwie się #!$%@?ło... Ja i dwa niszczyciele musieliśmy zatrzymać 4 pancerniki, nawet nie skończyliśmy zabijać tych pancerników zanim 5. pancernik plus 3 krążowniki z drugiej flanki po zabiciu reszty planktonu w naszym teamie nadpłynęły z drugiej strony... Wykończyliśmy te pierwsze pancerniki i wzięliśmy się za zabijanie nowo przybyłego mięsa w międzyczasie musieliśmy capować bo byśmy przegrali bez tego xD
Swoją drogą dzięki ci panie za dobrych kapitanów niszczycieli, zwłaszcza tego gościa co tez nabił 2k xp.
Chcialbym taki statek jak Chikuma z 2 tiera - duzo malych armat ale bez torped, i wali co pare sekund xD
Bo granie amerykancami kloci sie z moim zamilowaniem do gry panstwami Osi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam czekam na pancerniki hamburgerów. Iowa here I come! (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Pancernik z prawdziwego zdarzenia, więc z solidnym pancerzem, nie jak Kongo czy Amagi, 9 406mm dział i 33 węzły? Yes please ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Nie bez przyczyny Iowa jest uważana że najlepszy pancernik w historii. 2 ostatnie Iowy wykreślono z rejestru okrętów marynarki dopiero w 2006. USS
te smieszki z Szleswiga-Holsztyna - juz to widze XD
na poczatku bitwy - "where to?"