Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
FejsFak +208
Schody do oceny #stepujacybudowlaniec
Czemu tak?
Ja wiem, że to aż 18 GB po zainstalowaniu będzie, ale np Medieval 2 Total War zajmował 12 GB + Dodatek kolejne 12 GB, a instalowało się to to znacznie szybciej.
#pillarsofeternity
Duży ten patch?
U mnie to sie bedzie ponad 2 godziny ściągać...
I po co ja w takim razie kupowałem pudełkową wersje (mimo iż miałem kupioną na steam elektroniczną), skoro musze ściągac az tyle danych!?
Kpiny jakieś...
Oby chociaz ten patch baardzo poprawił wydajność, albo dużo polepszył grę...