Aktywne Wpisy
Jak babie nigdy nie dogodzisz...
Cały czas suszy głowę, żebym się ogarnął zmienił pracę bo jestem źródłem problemów finansowych rodziny.
Koleżanki jeżdżą na wakacje, mają nowe domy (my też ale mały), koleżanki mają nowe auta (my też ale nie suva) i tak w kółko.
No i moja robota jest #!$%@? bo nie mam pozycji i stanowiska tak jak ona bo jest #!$%@? kierowniczką i się jej boją 20letnie podwladne xD, oh #!$%@?
Cały czas suszy głowę, żebym się ogarnął zmienił pracę bo jestem źródłem problemów finansowych rodziny.
Koleżanki jeżdżą na wakacje, mają nowe domy (my też ale mały), koleżanki mają nowe auta (my też ale nie suva) i tak w kółko.
No i moja robota jest #!$%@? bo nie mam pozycji i stanowiska tak jak ona bo jest #!$%@? kierowniczką i się jej boją 20letnie podwladne xD, oh #!$%@?
koala667 +13
Tytuł: Przygody Tomka Sawyera
Autor: Mark Twain
Gatunek: Przygodowa
★★★★★★★★☆☆
Przygody niespokojnego ducha Tomka Sawyera i jego kolegów.
Niby lektura, nie wiem ja tego jako lektury w podstawowce jakoś nie miałem.... z resztą dziwie sie bardzo ża tak fajna ksiązka "zadawana jest " ludziom w bardzo młodym wieku....
Relacje damsko-męskie Tomka i Becky to istny wypisz wymaluj obraz dorosłego życia,
Porter małomiasteczkowego społeczeństwa z jego wszystkimi zaletami i wadami, niechęć autora do kościoła katolickiego to tylko czesci sprytnie przemyconych alegorii pod przykrywką młodzieńczych przygód niesfornego dzieciaka. Do tego wszystko napisane z humorem...
Przywołuje wspomniena,
Czasem dzieciństwo staje przed oczami jak by to wszystko działo się wczoraj ...
Ksiązke mozna pobrać za darmo w jednym z polskich serwisów z ebookami.
#bookmeter
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
@beroslaw: a konkretnie to w wolnelektury.pl, legalnie.
Komentarz usunięty przez autora