Aktywne Wpisy

NightWing +107
Ale mnie barberka urządziła :(. Kark zjechany na maksa, przez brak umiejętności obsługi trymera. Pani Ania zwaliła to na moją skórę i że tak często u innych klientów się zdarza. Po czym skasowała mnie za wizytę. W domu jak zobaczyłem te ślady to przecież to wygląda jakby mnie ktoś nożem zaatakował. Szefowa powiedziała, że do godziny ślady zejdą xd. Poprosiłem o zwrot kasy to sobie kupię chociaż octenisept.
#!$%@? nigdy więcej barberów.
#!$%@? nigdy więcej barberów.

Programista500plus +167

Witam Was Mirki, przepraszam ze Was wolam, ale nie mialem zupelnie pomyslu do kogo by sie udac z porada. Planuje kupic cos takiego. Architektura ARM wiec mysle ze ktos mi pomoze, czy istnieje szansa wgrania na takie urzadzenie normalnego distro? Chcialbym postawic sobie cos takiego, ogladac na tym koreanskie teledyski w 4k, ogladac filmy w FHD, seedowac torrenty, miec sesje na ircu. O ile 2 pkt spelni mi domyslny soft jaki tam jest tak nie wiem jak z dwiema pozostalymi funkcjami, no i w gre wchodzi z czasem DAC na usb a do nich czesto sa sterowniki potrzebne.
Nie mówiąc już o tym, że dzisiaj dopiero ten Prodigy 4k wchodzi do sprzedaży na całym świecie ;) Pewnie nikt nie próbował jeszcze linuxa na nim postawić.