Wpis z mikrobloga

Czytam wpisy niektórych osób tutaj i aż chce mi się płakać. Myślicie, że jak kupicie najlepsze suplementy na rynku, buty z jakimiś wywietrznikami za 300 zł, skarpetki anty potowe za 50 i #!$%@? gacie anty stulejowe powiększające beniz, to staniecie się koxami? Jeszcze specjaliści, tacy sami jak na sfd się wypowiadają. Albo wpis sprzed chwili: mam #!$%@? na diete, biore białko, co robić, żeby urosnąć

Pogarda

Wstyd mi, że hańbicie ten piękny sport

Szacunek dla tych, którzy naprawdę go uprawiają, a nie #!$%@?ą gówno na pokaz

#mikrokoksy #gorzkiezale
  • 9
@Obliv: w swoim życiu zjadłem 2.5 kg białka, jedną przedtreningówke i 30 tabletek l karnityny. Jak ktoś chce wydawać hajs to spoko, na pewno coś pomoże, aczkolwiek można zbudować dobrą sylwetkę bez tego
@Obliv:

Suplement diety - uzupełnienie diety, dodatek zawierający niezbędne dla zdrowia składniki (zwłaszcza witaminy lub inne substancje egzogenne), których może brakować w codziennej diecie.

Z definicji z wiki :P Suple to tylko alternatywa, może pomóc, w żadnym przypadku są jednak konieczne.
E tam, nie kazdy ma czas zeby ogarniac sobie posilki to wymaga troche wprawy i organizacji. Sam zaczynalem na gainerach, odkad zdobylem powyzsze cechy jade na samym zarelku.