Wpis z mikrobloga

@Tomczyk1:
Tak patrzyłem, że nic markowego o podobnych parametrach raczej nie znajdę.
Podobno narzędzia z Lidla są dość porządnie robione.

No spróbuję chyba kupić, chociaż różnie może być, bo poniedziałkowe poranki w Lidlu są specyficzne. Pamiętam kiedyś jak się u mnie w mieście ludzi pobili o jakieś patelnie.
@perla-w-brazowej-butelce: Tylko zauważ że masz w niej tylko 1 akumulator - a to w przyszłości napewno będzie bolało.Potrzebujesz koniecznie z udarem? Bo wiertarka z marketu za 40zl bedzie miala mocniejszy udar.
Jesli nie musi miec udaru proponuje SPARKY 10,8V (3 lata gwarancji,cena około 300zl,30 min ładowania,2 aku)
Czy narzedzia z lidla sa porzadnie robione? posiadalem odkurzacz ,pistolet do kleju i szlifierke oscylacyjna-NIE POLECAM,do odkurzacza nie mozna bylo dostac workow,pistolet padl po
@MaG8: Sprzedaje elektronarzedzia i zawsze twierdzilem ze zakup wkretarki z jednym akumulatorem jest zlym wyborem.Do tego modelu nie dostaniesz,jak i nie dokupisz drugiego akumulatora.Jesli upadnie,przegrzeje sie,zgubisz potrzebujesz zrobic jakas robotke...przy jednym wiele nie zdzialasz.
@PIGMALION:
Myślę, że jeden mi wystarczy, nie prowadzę firmy remontowo-budowlanej, żeby jakoś intensywnie sprzęt wykorzystywać.

Co do tego, że są porządnie robione to tak stwierdził mój sąsiad, ma taką małą firmę i używa kilku narzędzi z lidla (ręczna piła tarczowa, wyrzynarka i coś tam jeszcze i niby działają)

Sam mam od kilku lat lutownicę z lidla i nic się nie zepsuło.

A co do tego akumulatora to widzę, że ładuje się
@PIGMALION:
To, że niewiele zdziałam na jednym ładowaniu to się nie boję, bo raczej wielkich robót nie będę robił, a nawet jakby to w domu przy majsterkowaniu czy drobnych remontach mi się nie spieszy więc czas ładowania wykorzystam na inne czynności, albo odpoczynek (a jak bym miał większą robotę to pożyczę markową wkrętarkę z 2 aku od sąsiada).

O zgubienie aku też sięnie martwię, bo raczej ciężko zgubić na terenie własnej