Aktywne Wpisy
Kturo mirabelkę najbardziej kochacie?
- analna dewastatorka 18.2% (8)
- Drobne na taryfe 2.3% (1)
- Njdnscośtam 18.2% (8)
- Lukija 2.3% (1)
- choochoomotherfucker 2.3% (1)
- oficjalniemartwa 2.3% (1)
- szzzzzz 6.8% (3)
- Stormi 6.8% (3)
- 2-fenyloetyloamina 4.5% (2)
- Innywymiar90 36.4% (16)
Teuvo +20
szkoda że nie kupiłem więcej piwa, czuję się jak alkoholik pijąc tę nalewkę z kredensu
#bitcoin
PS sytuacja na rynku walut, frank szwajcarski, teraz euro, że o rublu już nie wspomnę. Niedługo mogą posypać się wszystkie i to może być z dnia na dzień i nie będzie czasu na reakcję ;)
@Alver: nie bardzo wiem co masz na myśli i co jest bez sensu ale jeszcze kminie ;) może kiedyś na to wpadnę ;)
Tak czy tak miło Cię widzieć tutaj znowu po długiej przerwie. Musisz być naprawdę zajęty na tych studiach. Widzę, że masz bardzo wybiórczy gust. Odpowiadasz tylko na te pytania, które Ci odpowiadają a
@Alver: odpowiedziałeś na ten wpis co już uznaję za sukces ale niestety ale znowu nie odpowiedziałeś na moje pytanie :) Nie sądze żeby odpowiedź na moje proste pytanie zajęła
Chodzi mi o to, że wiele osób nie ponosi ryzyka walutowego. Co nie znaczy, że nie ma wpływu na ich życie. Jednak poszczególne osoby nie mogą z tym nic zrobić. Dlatego BTC nie jest dla nich pomocny.
@Alver: to prawda i to, że jest wiele róznych walut i że te waluty konkurują ze sobą ma na nasze życie niesamowity wpływ a nawet dla niektórych ludzi dosłowny czyli Ci ludzie tracą swoje życie, giną w wojnach i w różnych innych okolicznościach.
@Alver: Bitcoin udowodni, w zasasdzie już udowodnił, że nie potrzebujemy różnych walut.
@Alver: wydaję mi się, że Ci co kontrolują to co się dzieje na świecie używają takich właśnie "trików" :) "gospodarka pieniężno pieniężna" hmmm, dla normalnego człowieka to jest jak "masło
To jest dobre bo ten człowiek unika wszelkich swoich osobistych opini, analizuje i podaje tylko fakty w większości przypadków fakty podane przez "zaufane" media publiczne.
@Alver: naprawdę ??? (ʘ‿ʘ) Bardzo cenię ludzi wykształconych tak jak Ty ale jak zaczynają coś takiego pisać to zatyka mi dech w piersiach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bankier jest według Ciebie osbą prywatną czy państwową ?
Jak biedni ludzie mogą się bronić przed bankierem ???
Proszę Cię
@Alver: pytanie skonstruowałem tak a nie inaczej bo nie da się go skonstruować inaczej bo właśnie w takim systemie żyjemy teraz gdzie nie politycy tylko bankierzy kontrolują gospodarkę i to jest fakt a nie żadna teoria spiskowa.
W Polsce ludzie nie chcą pracować. Przykra prawda jest taka że ludzie zaczynają mieć mentalność, że im się pieniądze z kosmosu należą za ich pracę.
Możemy się przerzucać tym co warto obejrzeć ale to nie ma sensu. Światem rządzi pieniądz. Nie dosłownie ale wierzę, że jako mądry człowiek wiesz o co mi chodzi.
@Alver: zgadzam się (że nie dosłownie) i wiem o co chodzi ;) dzięki za rozmowę i Twój cenny czas. Pozdrawiam.