Aktywne Wpisy
#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?
jestemtunew +254
Ogladam sobie gale przez okno u sasiada. A wy co dalej jakies zacinajace sie strumyki? Nawet mi was nie zal
#famemma
#famemma
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
- wentylatory;
- prawy przycisk myszy (na rzecz force-click);
- wyjścia wideo (być może w kierunku usb-c jako standardu przesyłu dźwięku i wideo);
- magsafe (usb-c 3.1 może podobno dostarczać do 100W)
- thunderbolt (usb-c ma podobną przepustowość, choć nadal dwa razy mniejszą niż tb 2)
#apple #macbook
1. wentylatorów nie zabiło, już jest mnóstwo urządzeń z pasywynym chłodzeniem (tablety i telefony), i mnóstwo urządzeń z aktywnym chłodzeniem.
3 i 4. Po prostu w tym laptopie one nie mają sensu, sądze, że w innych będą.
5. Oj nie, Thunderbolt to produkt Intela przy współpracy z Apple. Jest on o wiele szybszy, a zaraz wyjdzie Thunderbolt 3 (razem z procesorami Skylake). Po USB nie podepniesz monitora 5K, po Thunderbolt
@michalkosecki: zainterpretowałem to w sensie zabiło, czyli ten laptop spowoduje, że dana technologia przestanie być szeroko używana (tak jak Apple zrobił z napędami CD (Macbook Air), Flashem (iPhone), i ponoć nawet z dyskietkami). Nie wiem, czy "nie dało tego do jednego komputera" można nazywać "zabiło".
@Dzemus: @Kacc: A nie zabija? Zauważcie co jest trendem wyższego rzędu. Jednak downsizing. Nowy Merc GT ma dwie
@Saeglopur: 5A, 20V, czyli porządna moc.
edit: przepraszam, od 1977 ( ͡° ͜ʖ ͡°)