Wpis z mikrobloga

@qtsms: a jaki rodzaj gry Cię obchodzi? Ja osobiście zagrywam się w Rayman: Legends, #idarb, Minecraft i Wormsy. Z dużych tytułów chyba nie ma nic sensownego jako local co-op albo versus.

Edyta dodaje że Diablo rzeczywiście ma local co-op i fajnie się to grało (na x360 grałem)
  • Odpowiedz
@arkblame: nie jestem graczem już od lat, xbox to dla mnie odtwarzacz blu-ray z funkcją zabicia czasu przed snem raz na dwa tygodnie ale fajnie by było mieć trochę takich gierek na co-op/versus właśnie... tylko z kimś ma to sens ;-)
  • Odpowiedz
@qtsms: To polecam (jeżeli druga osoba lubi rywalizacje) #idarb. Super gra, można pograć z 20 minut (jeżeli poziom jest wyrównany).

Minecraft jeżeli lubisz sam sobie wyznaczać cel. W tej grze można spędzić pół życia a i tak nie osiągniesz połowy swojego celu :P Tylko tryb survival.

Rayman: Legends jest teraz w Games with Gold. Gierka jest super. Najlepsza jaką do tej pory dali (moim zdaniem). Przeszedłem ją 2 razy. Raz na x360, raz
  • Odpowiedz
@Gh0st: przekonaj mnie. w czym jest lepsze ps4 poza troszkę lepsza kartą graficzną czy coś? tzn. jak ktoś ma np. gorszy procesor od ciebie to też mu tak piszesz? a xbox to nie tylko bebechy, a jeszcze xbox live, ta cała integracja, od cholery tytułów na indie market i fajna obsługa multimediów
  • Odpowiedz
@qtsms:
Chyba nie zrozumiałeś. Pytałeś się o gry na XO a tamten rzucił ci tytułem na X360.
Tak w ogóle to wejdź na mój profil i zobacz co mam w tle :)
  • Odpowiedz
@qtsms: w Horizon nie grałem (tylko demo, ale myślałem że ma wszytkie tryby jak w Motorsport). W Forzy 5 można grać na split screenie (mnie to nie jara nie lubię symulatorów :P)
  • Odpowiedz
@qtsms: Podpowiem że jest również GoW 3 (wszystkie 3 wyszły na X360). Dodatkowo jest jakiś jeszcze Judgement ale to chyba forma jakieś dodatku do 3. W plotkach mówi się że ma wyjść następna cześć na XONE + jakiś remaster (ale to tylko plotki, nie ma potwierdzenia co do remastera)
  • Odpowiedz