Wpis z mikrobloga

@arti040: Pochwalę się innym cudem, prezentem od mojego Mężczyzny, zawsze o tym marzyłam bo mam z G3 wiele wspomnień. Gdy będę "na swoim" to chciałabym powiększać kolekcję.

Na zdjęciu (słaba jakość) iMac G3 Snow z najlepszymi "bebechami" :)

źródło: comment_GMqqy3pae83ZH7Weaa9mWrpP8pKPyXqm.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Hannahalla: Szukam takiego! Niestety, urodziłem się nie na tej planecie. W USA sprzedaje się takie wagonami po $20 sztuka a w naszej części świata, jak się już trafi, to chcą co najmniej tysiaka (,)
  • Odpowiedz
@Gummy: LC475 - uwielbiam tę maszynę. Bardzo fajnie się je rozbudowuje i da radę pogonić 040 na 33MHz; no i jak na takie małe pudełeczko, jest to całkiem potężna - w Warcraffta 2 można pykać spokojnie, nawet Duke Nukem 3D znośnie chodzi (15fps na 50% ekranie).
  • Odpowiedz
@SUQ-MADIQ: I know that feel bro. Skończyłem z makowymi laptopami. Żaden nie wytrzymał bez usterki dłużej niż 2 lata. Tylko mój pierwszy - PowerBook G4 z 2004, pracował prawie 6.
  • Odpowiedz
@arti040: No widzisz, a tu był za 80 zł (precyzując to 100 zł, ale mój wykorzystał kupon Allegro). I wiesz co?

I da się na nim spokojnie Wykop przeglądać oraz inne, nowocześniej zrobione stronki. Wiadomo, o wtyczce flash zapomnij - ale czego tu wymagać od 14-letniego komputera?
  • Odpowiedz
@arti040: Ten już jest powgniatany, krzywy, p--o wypił, dysk poleciał na śmietnik, upadł kilka razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Serio wolałbym żeby był plastikowy a nie alu na którym widać wszystko co mu zrobiłem
  • Odpowiedz