Aktywne Wpisy

zombine +393
userrrr +12
Nasz kraj byłby bogaty, gdyby szwaby i kacapy wypłacili nam odszkodowanie za II wojne światową, wg szacunków szwaby są nam winne ok 6 bln PLN za II wojne św, kacapy strzelam drugie tyle, bo za wojne, za to, że nas perfidnie okradali za czasów PRLu i za to, że sa narodowymi kłamcami i oszustami, z którymi się nie da rozmawiać, czyli to będzie od kacapów ok 12 bln PLN czyli w sumie

Otóż rzecz miała miejsce podczas halloween w Manchesterze w UK.
Po przyodzieniu odpowiednich strojów (pic related) i wypiciu odpowiednich ilości napojów dodających staminy i many, razem z kompanami postanowiliśmy się wybrać na łowy.
Niestety przy próbie ataku sławnego TigerTiger w centrum Manchesteru, dowiedzieliśmy się, że nie wejdziemy. Bo nie i #!$%@?, widocznie byliśmy za dobrzy na tą imprezę. Obraliśmy nowy azymut, kluby przy Deansgate. Wyruszyliśmy więc radosnym krokiem. Po przejściu 50-100m znaleźliśmy się obok National Football Musem, nie było by to warte nawet wspomnienia, dopóki na mojej drodze nie wyrósł jak spod ziemi #!$%@? w opór rodak.
Ledwo stojący na nogach, trzymający w ręku pustą butelkę po "Dżeku" reprezentant naszego pięknego kraju, postanowił do mnie przemówić tymi o to słowami: "RZDRADŻYŁEŚ POLZKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
Powtórzył to kilka razy drąc mordę wniebogłosy, wyraźnie dając mi do zrozumienia, że za chwile jego artefakt najebki znajdzie się na mojej głowie.
Na szczęście nie byłem w takim stanie jak on, więc korzystając ze swobód obywatelskich szybko i zwinnie #!$%@?łem go na ziemię. Chciałem mu jeszcze ręcznie wytłumaczyć, że nie przywykłem do takich ataków, jednak gdy tylko podniosłem głowę zobaczyłem stado tubylców, którzy z jabłkami w dłoniach i przerażeniem na twarzach zaczęli uwieczniać całe zdarzenie.
Otóż właśnie tak Polacy za granicą dają się poznać innym, doskonała zabawa!
Sam nie wiem jaki płynie z tego morał, spotkaliście się z czymś podobnym?
#uk #emigracja #unaswuk #manchester #bekazpodludzi #patologiazewsi
@radzickowy: ziomuś, ale jest 4:56:36, a w momencie pisania komentarza 4:59:10
@wonsz_smieszek: Jest i pic rel ( ͡° ͜ʖ ͡°)