Aktywne Wpisy
Gours +38
Ja rozumiem, że Indie mając 1,4mld ludzi nie zdobyły medalu na IO, nie mają też warunków do trenowania jakiejś szermierki czy wioślarstwa. Ale dlaczego oni się nie wyspecjalizują w np. takim bieganiu? Przecież gdyby tak 50 tys. Pajeetów zaczęło biegać, to siłą rzeczy kilku by się wyróżniało i powpadałyby jakieś medale
#paryz2024 #indie
#paryz2024 #indie
dom_perignon +499
Der Onet nie potrafi przeboleć tego, że Julia dotarła do finału, więc wymyślili sobie taki tytuł.
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
A chodzi tylko o to, że czasami ociągała się na treningach, co denerwowało trenera.
#bekazlewactwa #konfederacja #paryz2024
- co zrobisz za 300 zł.
- za 300 zł ?! wszystko
- to chodź pomożesz nam ekrany stawiać
#heheszki
To jest najtrudniejsza praca. Z góry 30 stopni a z dołu 160 stopni. Wtedy jest piekło
i ja już mu nie wierzę
https://www.youtube.com/watch?v=Hw8bXx3_UHg&t=25s
ogólnie bawi mnie to doszukiwanie się w tym tekście legendy miejskiej, przecież to bardziej brzmi jak kawał, który akurat łatwo wprowadzić w życie, więc nie widzę powodu by w to nie wierzyć; no chyba, że napisałby to jakiś kiepski śmieszek, ale tak nie jest
@Rusonaldo: Och, ktoś postanowił wcielić w życie dowcip, a potem opowiedzieć go jako historię prawdziwą. Zaprawdę godna powtarzania po wieki opowieść, że koleś podszedł do prostytutki przy drodze i zamienił z nią dwa zdania.
Po mojemu to warte byłoby zawracania głowy, gdyby w momencie zakończenia zaczynała się właściwa pointa.