Aktywne Wpisy
drim 0
z czym jecie frytki bo keczap mi sie skonczyl
Suchutkowy +13
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
Dzisiejszy dzień (czy raczej już wczorajszy) minął nad wyraz dobrze, co nie dziwne, ponieważ spałem 7 godzin w nocy i od wstania co 4 godziny robiłem drzemki. Miałem co prawda trochę problemów z zasypianiem o dziwnych porach, ale za każdym razem chociaż te 15 minut się przespałem. W sumie dlatego nazwałem ten dzień zerowym, ponieważ jest to przejście między starym systemem spania i jednocześnie dzień rozpoczęcia nowego. Prawdziwe wyzwania zaczną się pewnie w nocy. Jak na razie jestem pełen optymizmu i w pełni wypoczęty.
Z negatywnych skutków, aby nie było, że są same superlatywy, to po niektórych drzemkach wstawałem nieco skołowany i trochę rozdrażniony, a jestem osobą nad wyraz spokojną ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do 10 minut jednak przechodziło, więc na razie się tym nie przejmuję (podejrzewam, że bardziej mogło być to z przespania, w końcu po naprawdę dobrze przespanej noc co "chwilę" dosypiałem).
Zobaczymy jak się będę się czuł jutro rano, w końcu tej nocy prześpię aż "40 minut". I tak przez najbliższy miesiąc. Już zaczynam tęsknić za moim łóżkiem...
#nocnazmiana #spiepolifazowo #takbylo i #takbedzie
co Ty teraz powiesz na to? :P
a mógłbyś mi jeszcze proszę powiedzieć:
1. co robisz w tym "odzyskanym" czasie (szczególnie w nocy)? jakieś konkretne zajęcia? nie masz poczucia nadmiaru czasu?
2. w jaki sposób budzisz się z drzemek? czy wystarczy, że nastawisz sobie obudzik i zawsze Cię jego dźwięk obudzi czy musisz mieć 2-3 budziki?
3. jak radzisz sobie z koniecznością drzemki jeśli akurat jesteś gdzieś poza domem?
1. W nocy to jak na razie wegetuje, od 2 do 6 to tragedia, ściągnąłem sobie parę gierek na kompa i nadrabiam zaległości, oprócz tego posiedzę na mikro, przeglądam neta. Nic bardziej konstruktywnego mi nie wychodzi, czytanie książki skończyło się nieplanowaną godzinną drzemką :/
2. Mam nastawione dwa budziki, ale budzę się już po pierwszym, drugi jest na wszelki wypadek
3. Jak dotąd nie miałem takiego problemu, zazwyczaj planuję sobie
1. ahm, myślałem, że robisz to nie tylko dla eksperymentu ale też z powodu chęci zrobienia/nadrobienia czegoś pożytecznego :) nie myślałeś, o tym, że bez tego może Ci się szybko skończyć motywacja?