Wpis z mikrobloga

#goatrance #goa #psytrance #psychedelic

Juno Reactor-Transmissions, Album wydany w 1993 roku jest uznawany za pierwszy w pełni goa trance'owy. Stał się wzorem dla innych twórców tego nurtu muzyki elektronicznej. Grupa stworzyła bądź współtworzyła ścieżki dźwiękowe do wielu znanych filmów, m.in.: Matrix Reaktywacja, Matrix Rewolucje, Brave Story, Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2, Mortal Kombat czy Texhnolyze.
b.....x - #goatrance #goa #psytrance #psychedelic 

Juno Reactor-Transmissions, Alb...
  • 15
  • Odpowiedz
@bajor-x: A Shpongle to też inna sprawa. Tam też jest genialna inzyniera dźwięku, która szczególnie się ujawnia w sytuacjach bojowych.
Dla mnie Shpongle to jest takie nowoczesne Juno Reactor.

No, ale nie ma bata po prostu na budowe i jakosc dzwieku Astral Projection. To jest jak objawione. Tak samo jak pare kawałków MFG (Message from Gods) np.
https://www.youtube.com/watch?v=jzrRMI2kLIs
MFG
  • Odpowiedz
@repulsive:

zydki maja do tego głowe

często to mówię w odniesieniu do psychedelic trance.

troszkę z innej beczki, słuchałeś kiedyś KASATKA , jeśli lubisz #!$%@? to przypadnie ci do gustu. germańce
b.....x - @repulsive: 

zydki maja do tego głowe
często to mówię w odniesieniu do ...
  • Odpowiedz
Juno na żywo wypadają świetnie. @junoreactor: Martw się bardziej urlopem niż tym z kim pojedziesz. Już pisałam Ci przy innej okazji chyba, serio warto, a w tym roku Shpongle, Hallucinogen na osobnym secie, Juno, Electric Universe, szykuje się uczta;D
  • Odpowiedz
@bajor-x: 100% zgody. ja ich oswajałem łagodniejszymi albumami i to jest właśnie kwestia tego, że dla przeciętnego człowieka ta muzyka wydaje się "dziwna". ale gdy posłucha ją przez parę godzin lecącą w tle, nie musząc o tym myśleć, to zaczyna im się często podobać
  • Odpowiedz