Aktywne Wpisy
LM317K +28
Czemu już się nie mówi globalne ocieplenie tylko "climate change"?
#debata
#debata
JanuszKarierowicz +239
Raczej każdy zdrowy na umyśle zgodzi się że winę te zajście ponosi nożownik który najpewniej grubo za to beknie, co nie zmienia faktu że z ofiary również można cisnąć pompę bo zachowała się jak ostatni przygłup xD gość gdyby odpuścił, odszedł, nie prowokował tego odpada z nożem to najpewniej grałby sobie teraz w csa i jadł czipsy i batony, a tak walczy o życie w szpitalu
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Trochę trenowałem różne sporty i systemy
Juno Reactor-Transmissions, Album wydany w 1993 roku jest uznawany za pierwszy w pełni goa trance'owy. Stał się wzorem dla innych twórców tego nurtu muzyki elektronicznej. Grupa stworzyła bądź współtworzyła ścieżki dźwiękowe do wielu znanych filmów, m.in.: Matrix Reaktywacja, Matrix Rewolucje, Brave Story, Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2, Mortal Kombat czy Texhnolyze.
#goatrance #goa
ja od długiego już czasu jestem pod wrażeniem SHPONGLE
Dla mnie Shpongle to jest takie nowoczesne Juno Reactor.
No, ale nie ma bata po prostu na budowe i jakosc dzwieku Astral Projection. To jest jak objawione. Tak samo jak pare kawałków MFG (Message from Gods) np.
https://www.youtube.com/watch?v=jzrRMI2kLIs
MFG
często to mówię w odniesieniu do psychedelic trance.
troszkę z innej beczki, słuchałeś kiedyś KASATKA , jeśli lubisz #!$%@? to przypadnie ci do gustu. germańce
Ale Astral i Juno to trochę inne typy muzyki :)
SHPONGLE
co?
S-H-P-O-N-G-L-E
co to jest?
...