Wpis z mikrobloga

no elo mireczki, wczoraj dostałem https://www.e-dym.pl/E-papierosy_ZESTAWY/13983-GNC_1x_e-papieros_1300_VV_Aspire_ET.html, a że jestem nowy w epaleniu mam do was 2 pytania:
1. Czy polecacie szczególnie jakieś liquidy? Póki co kupiłem ten zestaw 8x BM i teraz palę tego berry mixa i po kilku machach średnio mi wchodzi szczerze mówiąc.
2. Może ktoś podesłać link do grzałek do tego efajka? Kompletnie się na tym nie znam, więc nie odsyłajcie mnie do google xD
#epapieros
  • 7
@PrawieJakBordo: powiedziano mi w kilku sklepach, że te bdc producent przestaje produkować i że za niedługo ich w ogóle nie będzie, dlatego z tego Aspire przesiadłam się na protank 3 mini.
Ale fakt faktem bdc w tym aspire jest o wiele lepszy niż bvc
@hafcio:
@owcaa: Właśnie dwa dni temu kupiłem podwójny zestaw Aspire. Póki co jestem zadowolony. Pierwszy cały dzień bez papierosowa analogowego za mną. Kupił fresh mint i berry mix bo nie przepadam za słodkimi smakami a ten drugi akurat wcale nie taki słodki.

Coś powinienem za jakiś czas skonfigurować w tym e-papierosie?
@Hybu: znaczy no dla mnie ten zestaw jest super, ale tak jak napisałam, chciałam bdc więc przesiadłam się na protank 3 mini. I fakt faktem jak czasem Aspire mi bulgotał to protank jeszcze ani razu. ;)