Wpis z mikrobloga

@Efeljot: A kto powiedział że bez? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Można legalnie posiadać i nie jest to jakoś specjalnie nieosiągalne, po prostu "nielegalność" jest w przypadku normalnej broni trochę niefortunnym określeniem. Nielegalna w naszym kraju to może być np. produkcja metamfetaminy.
  • Odpowiedz
@rolfik_r1: za 750 ?! tyle wygrać :D myślałem że nawet posiadanie zabronione, i nie byłem pewien co do kapiszonów xd Jak wrócisz ze strzelnicy to daj znać jak wrażenia ^^
  • Odpowiedz
@Efeljot: jasne, filmiki na YT juz chyba wszystkie z nim obejrzałem :D Swoją droga bardzo fajnie sie go trzyma, swietnie wyważony. Sam Samuel Colt go projektował w końcu :) Ten Army to kaliber .44 wiec juz coś konkretnego :)
  • Odpowiedz
@rolfik_r1: a jak w ogóle oceniasz stan tego cudeńka :P ile był używany wcześniej xd kurde no 750zł no świetna cena :D wylicytowałeś czy "kup teraz" :P ? Ja kiedyś chciałem sobie pistolet kupić kapiszonowy antyk w sumie ale w bardzo złym stanie, na 100 proc nie strzelał ale myślę sobie "aaa za to 30zł bd miał spluwę nad biurkiem". Tylko się okazało, że to bez kitu jakąś chyba większą
  • Odpowiedz
@Efeljot: kup teraz. Szczególnie dobry deal, ze jak by nie było Army 1860 to praktycznie najpopularniejszy rewolwer wojny secesyjnej. Stan bardzo dobry, troszkę porysowana lufa i ślady użytkowania na bębenku. Ale w środku widać, ze regularnie czyszczona, żadnego nagaru etc. http://youtu.be/WUQFvYFUiNw
  • Odpowiedz