Wpis z mikrobloga

@michalkosecki: Kilka, z reguły jak jakiś wpis mnie zainteresuje i chcę później do niego wrócić, jak przeczytam, skopiuję co mnie interesowało, to wywalam z ulubionych. A co, chcecie zrezygnować z tej opcji w apce?
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Spoko spoko, akurat razem pisaliśmy ;). Mi taka gwiazdka niekoniecznie by pomogła, bo jak mam tag, gdzie codziennie wpada wiele wpisów to i tak tej gwiazdki (czy innego oznaczenia) nie byłoby widać, nie dokopałbym się.
  • Odpowiedz
@michalkosecki: A jak już pytasz o funkcjonalność to może warto byłoby dodać jakieś oznaczenie do filmików z yt. Bo czasem nie wiem czy to zdjęcie czy filmik i klikam jak nie wynika z tagów a potem muszę wyłączać yt na szybko.
  • Odpowiedz
@michalkosecki: Około 20 wpisów. Jak jest coś ciekawego, do czego chciałbym wrócić albo będzie mi potrzebne na komputerze, a korzystam z telefonu.
Gwiazda nie byłaby dla mnie przydatna w żaden sposób.
  • Odpowiedz
@Kuork: a nie ma tego w obecnej wersji? - wydaje mi się, że od 1-2 wersji jest oznaczenie - przycisk "play" dla gif/gfycat i "play" na kadrze rolki filmowej dla zewnętrznych filmów
  • Odpowiedz