Aktywne Wpisy
Septinsular-Emperor +119
W Polsce mamy jedne z najbardziej sfeminizowanych państw i społeczeństw na świecie, więc nie ma się co dziwić, że mamy jednocześnie najniższy współczynnik dzietności w Europie(nie liczę ogarniętej wojną Ukrainy i mikroskopijnej Malty). Do tego należy oczywiście dodać nienawiść p0lek do polskich mężczyzn, wypinanie się p0lek przed murzynami na masową skalę i pare innych czynników.
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na
2-3 lata temu(kiedy nasza dzietność wynosiła 1.3) postawiłem tezę, że lecimy z dzietnością znacznie niżej - na

oficjalniemartwa +357
Śmieszne, że amerykanie nazywają dzieci np. Dakota albo Montana. To tak jakby w Polsce ktoś nazwał dziecko Świętokrzyskie albo Wielkopolskie.

Niestety, myszy z Na'Vi zostały przełożone, VP jak pisałem jest jak polonez - jednego dnia jeździ a drugiego dnia sprzedaje mecze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiejszy profit to zero, mam nadzieje że komuś uratowałem skiny, a jeżeli ktoś na nich postawił:
Jutro szykują się nawet fajne meczyki, ja na dzisiaj pass bo w sumie jedyny mecz (poza 50-50 na Derbach aka Envy vs Fnatic) który bym obstawił poszedł w cholerę, także po prostu grzecznie pójdę spać.
Wiesz jaki jest najlepszy lewacki tag bez żenady na Wypoku? TAK. - #lewackiebety DOŁĄCZ JUŻ DZIŚ!
Komentarz usunięty przez autora
@confessio: Nie ma za co (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@wolfek: MĄDRA MAŁPKA!