Aktywne Wpisy

TrexTeR +5
Mireczki, chcę skręcić w lewo. Samochód z przeciwka też chce skręcić, ale w swoje prawo. Kto ma pierwszeństwo? #prawojazdy #motoryzacja
źródło: image_picker_CFF45274-9EDB-4A7D-A82C-F6D9C86E12DB-26346-0000042B5F84CC44
Pobierz
youngP +283
najgorzej (╯︵╰,)
źródło: 746025713a1887ad3e52f8ef45292ac2d65115c4ed2085852b06f07b13970f66
Pobierz

Te błędy wskazują na grafikę, ale ta jest poprawnie widziana przez system, w menedżerze jest napisane że działa poprawnie, w testach nic szczególnego nie widać, sterowniki są dobre i aktualne, przy używaniu systemu (nawet w areo, win7) nie ma żadnych problemów, tak samo z filmami, gdyby nie gry to nie zauważyłbym problemu. Czasami (raz na tydzień może, czasem nawet rzadziej) jest problem z wyłączeniem laptopa, bo system się wyłącza, ekran gaśnie ale przycisk power nadal świeci razem z dwoma światełkami (jedno jest od baterii, drugie nie wiem od czego, z symbolem żarówki), czasem wiatrak chodzi a czasem nie.
Gdy csgo się #!$%@? to w dzienniku jest napisane "Sterownik ekranu nvlddmkm przestał odpowiadać, ale odzyskał sprawność." Gdy uruchamiam tę grę na zintegrowanej to da się odpalić rozgrywkę, no ale szybko się procesor grzeje, chociaż w starsze gry typu Empire Earth, GTA 3 czy XIII da się grać bez problemu. Poza tymi objawami procesor ma wyższą temperaturę (ale nie wiem o ile, poprostu klawiatura jest cieplejsza, teraz z odpalonym tylko Chromem mam ~52 stopnie.
Wiecie co tu się mogło stać? Próbowałem naprawy przez różne wersje sterownika, format, nic nie pomogło. Na gwarancję na razie nie oddałem bo mi jest potrzebny.
Asus K56CB (wersja z i7), Windows 7
#komputery #laptop #pcmasterrace #naprawalaptopow #pustulkowelaptopy
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_0vUmaPfaUz64hsiHJFuK9rUdqHE2YZvY.jpg
Pobierz